Banjaluka

Košarac: Zapamtite, Srpska je vječna, sačuvaćemo je od kojekakvih 'heleza'

  • Izvor: ATV
  • 05.01.2024. 21:06

Republika Srpska je simbol slobode! Sa ponosom slavimo njen rođendan, 9. januar, Dan Republike Srpske. Stvorena u miru, kao izraz volje srpskog naroda, Srpska je naša otadžbina, naša ljubav i čuvamo je, kako naš narod kaže, i od ala i od vrana. 

Poručio je ovo zamjenik predsjedavajućeg Savjeta ministara Staša Košarac, nakon brojnih napada na Dan Republike Srpske od strane zvaničnika iz FBiH i raznih stranaca.

On je istakao da ćemo Srpsku sačuvati od kojekakvih "heleza" i Marfija, i Šmita.

"Čuvamo je i sačuvaćemo od i Heleza, i kojekakvih ’heleza’, i Marfija, i Šmita i sličnih suludih pojava, koji poput lešinara vrebaju svaku priliku da napadnu Srpsku, predsjednika Dodika, naš narod, sve nas. Pokušavaju silom da nas pokore, u nadi da ćemo postati njihovi poslušnici. Ucjenjuju nas i besramno prijete, osporavaju naša Ustavom i Dejtonom zagarantovana prava", istakao je Košarac.


Baka iz Banjaluke godinama sama, za Božić joj je sada stigla najveća radost

Baka iz Banjaluke godinama sama, za Božić joj je sada stigla najveća radost

"I onda očekuju da ćutimo i ponizno prihvatamo njihove loše namjere?! Gospodo, ne ide to tako, neće vam proći! Niste nas zastrašili, a svoje prijetnje okačite mačku o rep. Republika Srpska je vječna!", dodao je on.

Poslao je poruku "inim helezima, Marfiju i Šmitu".

"Zato je poruka inim ‘’helezima’’, Marfiju, Šmitu, alama i vranama: Što više napadate Republiku Srpsku, njenog predsjednika, narod i institucije, sve je manje BiH. Sasvim je izvjesno da će se BiH raspasti, a Republika Srpska nikad neće. Zapamtite: Republika Srpska je vječna!", zaključio je zamjenik predsjedavajućeg Savjeta ministara.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: