Замјеник предсједавајуће Савјета министара

Кошарац: Не би шкодило да се Исак упозна с ингеренцијама министарства на чијем је челу

  • Извор: СРНА
  • 06.11.2023. 14:07

Замјеник предсједавајуће Савјета министара Сташа Кошарац изјавио је да се министар унутрашњих послова Федерације БиХ Рамо Исак посљедњим изјавама придружио хистеричној кампањи против институције предсједника Републике Српске и Милорада Додика лично.

Кошарац је у изјави за Срну истакао да су забрињавајуће Исакове поруке о томе да ће предсједник Републике Српске Милорад Додик "бити лишен слободе ако Суд БиХ то затражи од федералне полиције".

"Такве поруке никоме ништа добро не доносе, изузев ако Исак не жели да додатно јача свој популизам, мада и то постаје контрапродуктивно. Умјесто што пријети у празно, Исаку би било боље да смирује тензије, а не би му ни шкодило да се прецизно упозна са ингеренцијама министарства на чијем је челу", поручио је Кошарац.


Монтирао гуме у БиХ, није их пријавио на граници па папрено кажњен

Монтирао гуме у БиХ, није их пријавио на граници па папрено кажњен

Он је додао да такве политике не могу развијати добре односе у БиХ, као и даконтаминиране поруке из ФБиХ директно раде против ове земље.

"Нити Исак нити било ко други уопште не треба да сумња у нашу спремност, одлучност и опредијељеност да свим расположивим капацитетима бранимо Републику Српску и њене институције, као и безбједност и интегритет сваког човјека, а посебно предсједника, који одражава изборну вољу грађана Републике Српске", истакао је Кошарац. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Витез Бенџи Голуб (12+)

    ''Филм: Витез Бенџи Голуб (12+)

  • 22:00 Серија: Преко Атлантика (12+)

    'Серија: Преко Атлантика (12+)

  • 23:00 Серија: 1994 (16+) (Р)

    ''Серија: 1994 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм