Објавио видео

Федерални министар позива на скуп: Исак наставља са провокацијама

  • Извор: АТВ
  • 24.04.2024. 20:10

Из другог ентитета поново долазе провокације. Овога пута огласио се федерални министар Рамо Исак.

Исак је у објави на друштвеној мрежи Инстаграм објавио видео снимак уз позив на окупљање које ће у суботу бити организовано у Зеници.

Док руководство Републике Српске позива на суживот или мирни разлаз у БиХ, федерални министар Рамо Исак поноси се изјавама Ћамила Дураковића који је једном приликом изјавио да разлаз значи рат.

"Уважени грађани БиХ, истинске патриоте, сви они који воле своју домовину гдје год били, придружите нам се у суботу на Сметовима код Зенице, покажимо на овај начин да друге домовине немамо, а да нашу једину БиХ не дамо! Покажимо свијету јединство и праву слику шта је снага народа вођена искреним патриотама! Видимо се у суботу на Сметовима у 13 сати. Домовина те зове“, навео је Исак у објави на друштвеној мрежи Инстаграм.

Дураковић је овом објавом позвао на скуп који ће у суботу, 27. априла, бити одржан на Сметовима у Зеници. У објави је такође наведено да ће до Сметова бити одржан дефиле возилима.

Подсјећамо, раније данас је из Босанског/Бошњачког Народног вијећа упућено саопштење у којем се поново позива на сукобе, спомињу геноциди и ратна дешавања.

Нове пријетње из другог ентитета: Помињу сукобе, ратна дешавања и геноциде

Нове пријетње из другог ентитета: Помињу сукобе, ратна дешавања и геноциде



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 00:40 Ноћни програм

    Ноћни програм