Предсједник СНСД-а

Додик: Тројка ће бити политички девастирана на сљедећим изборима

  • Извор: АТВ
  • 03.02.2024. 14:47

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је да ће "тројка" бити политички девастирана на сљедећим изборима ако наставе да слушају наређења странаца и да не поштују постигнуте договоре са странкама из БиХ.

Након састанка са помоћником државног секретара САД-а Џејмсом О'Брајаном, тројка је издала саопштење у којем су захвалили на страној подршци.

"Јесте ли слушали човјека који је водио ту делегацију и каже 'ако хоћете у НАТО дођите, ако нећете, то је ваша одлука'. Ето нећемо. Ако тројка може да донесе одлуку да иду у НАТО, нека иду. Нека иде ФБиХ, ми нећемо. Нека раде шта хоће. Ово је најгоре што се могло десити тројци. Политички ће пропасти и биће девастирани већ на сљедећим изборима ако тако наставе. Умјесто да су рекли да стоје иза договора који смо има, у којем су веома жучно тражили да објавим јавно стенограм састанка. Нисам још одлучио, али ћу објавити. Не могу више да поднесем ту лицемјерну и лажљиву политику. Не можете доћи овдје и причати једно, а онда друго", поручио је Додик и нагласио:

"Не можете да када дође неки сероња странац да му се повинујете као да је дошао Свети Илија. Не може људи. Морате имати свој став и уважавати друге. Нека са О'Брајаном направе све, нека им је са срећно. Што се нас тиче, не буде ли се поштовао посљедњи договор, знаћемо шта треба да се ради. Ово је посљедњи договор који смо имали.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина