Predsjednik SNSD-a

Dodik: Trojka će biti politički devastirana na sljedećim izborima

  • Izvor: ATV
  • 03.02.2024. 14:47

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je da će "trojka" biti politički devastirana na sljedećim izborima ako nastave da slušaju naređenja stranaca i da ne poštuju postignute dogovore sa strankama iz BiH.

Nakon sastanka sa pomoćnikom državnog sekretara SAD-a Džejmsom O'Brajanom, trojka je izdala saopštenje u kojem su zahvalili na stranoj podršci.

"Jeste li slušali čovjeka koji je vodio tu delegaciju i kaže 'ako hoćete u NATO dođite, ako nećete, to je vaša odluka'. Еto nećemo. Ako trojka može da donese odluku da idu u NATO, neka idu. Neka ide FBiH, mi nećemo. Neka rade šta hoće. Ovo je najgore što se moglo desiti trojci. Politički će propasti i biće devastirani već na sljedećim izborima ako tako nastave. Umjesto da su rekli da stoje iza dogovora koji smo ima, u kojem su veoma žučno tražili da objavim javno stenogram sastanka. Nisam još odlučio, ali ću objaviti. Ne mogu više da podnesem tu licemjernu i lažljivu politiku. Ne možete doći ovdje i pričati jedno, a onda drugo", poručio je Dodik i naglasio:

"Ne možete da kada dođe neki seronja stranac da mu se povinujete kao da je došao Sveti Ilija. Ne može ljudi. Morate imati svoj stav i uvažavati druge. Neka sa O'Brajanom naprave sve, neka im je sa srećno. Što se nas tiče, ne bude li se poštovao posljednji dogovor, znaćemo šta treba da se radi. Ovo je posljednji dogovor koji smo imali.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:43 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.