Предсједник Српске

Додик: Српска ће побиједити, Шмит не може остати ни историја БиХ јер није ни постојао

  • Извор: АТВ
  • 06.03.2024. 12:17

Данас свједочимо да се деструктивни фактор на Западу не одриче обрачунавања са Српском преко неуставних тијела.

Поручио је ово предсједник Републике Српске Милорад Додик на друштвеној мрежи Икс.

"Циркус који праве у неуставном суду не може да поништи чињеницу да је власт у Републици Српској направила све да обезбиједи реализацију приоритета и усвоји законе који су неопходни за европски пут", поручио је Додик и додао:

"Процес у коjeм се суди представницима институција зато што се залажу за владавину закона, која је једна од најважнијих ствари за БиХ на путу ка ЕУ, је највећи апсурд и антиевропски чин".


Вршњачко насиље пријављено полицији, ученик може кривично одговарати

Вршњачко насиље пријављено полицији, ученик може кривично одговарати

Предсједник Српске је нагласио да "смо ми у Српској на дјелима показали да смо учинили све да заживе европски принципи и да један човјек, који има подршку неколико моћних земаља да се лажно представља, не може да одлучује о нама и доноси одлуке умјесто нас".

"Расплет ситуације је јасан. Српска ће побиједити и биће још јача, а Шмит не може остати ни историја БиХ јер никада није ни постојао. Остаће само прича да је једном један човјек уз помоћ Американаца наметао одлуке једном дијелу БиХ, који је очекивао да ће вјечно њима бити наклоњен, јер га признају иако није именован, а на крају су га и они одбацили", рекао је Додик и закључио:

"Шмит је ружна прича за БиХ и за цијелу Европу, прича о наставку колонијалне управе, које треба да се одрекну што прије".

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.