Предсједник Републике Српске

Додик објавио фотографију Шмита и Хелеза: Фотографија за музеј тамне стране Европе

 • 14.06.2024. 13:06

Предсједник Републике Српске Милорад Додик на друштвеној мрежи Икс подијелио је фотографију срдачног сусрета Зукана Хелеза и Кристијана Шмита уз поруку да је то слика потонућа БиХ и опомена Бошњацима.

Парадигма БиХ у једној фотографији. Срдачан загрљај лажног Шмита и Хелеза. Широк осмијех и одсуство срамоте. Први који се лажно представља као чувар мира и други који нескривено призива рат. Вјероватно је овај први другоме "оштро" саопштио да су пријетње темељ демократије, да је призивање рата оличење миротворства, да је мржња основ суживота!!! ЕУ пут БиХ тешко да је заобиђен у овом искреном и пријатељском ћаскању. Сигурно је Шмит посавјетовао Зукана да се од Сарајева до Брисела најбрже стиже тако што ће као "освједочени миротворац", Атила 21. вијека, прегазити све на том путу. Пут до звијезда посут је трњем. А њих двојица из најмрачније прошлости желе да се вину у висине. Људи опасних намјера, болесних амбиција, без скрупула и моралних стега. Фотографија за музеј тамне стране Европе. Слика потонућа БиХ. Опомена Бошњацима", написао је Додик.

Хелез данима попуњава програме федералних медија гдје шири страхове, прича о рату и смјенама, призива међународну заједницу да уређује БиХ.

Хелез: Молим Бога да опозиција у Српској добије делегата у Дому народа

Хелез: Молим Бога да опозиција у Српској добије делегата у Дому народаПратите нас и путем Вибера

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  '''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Филм (Р)

  ' ''Филм (Р)

 • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

  Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.