Предсједник Републике Српске

Додик објавио фотографију Шмита и Хелеза: Фотографија за музеј тамне стране Европе

  • 14.06.2024. 13:06

Предсједник Републике Српске Милорад Додик на друштвеној мрежи Икс подијелио је фотографију срдачног сусрета Зукана Хелеза и Кристијана Шмита уз поруку да је то слика потонућа БиХ и опомена Бошњацима.

Парадигма БиХ у једној фотографији. Срдачан загрљај лажног Шмита и Хелеза. Широк осмијех и одсуство срамоте. Први који се лажно представља као чувар мира и други који нескривено призива рат. Вјероватно је овај први другоме "оштро" саопштио да су пријетње темељ демократије, да је призивање рата оличење миротворства, да је мржња основ суживота!!! ЕУ пут БиХ тешко да је заобиђен у овом искреном и пријатељском ћаскању. Сигурно је Шмит посавјетовао Зукана да се од Сарајева до Брисела најбрже стиже тако што ће као "освједочени миротворац", Атила 21. вијека, прегазити све на том путу. Пут до звијезда посут је трњем. А њих двојица из најмрачније прошлости желе да се вину у висине. Људи опасних намјера, болесних амбиција, без скрупула и моралних стега. Фотографија за музеј тамне стране Европе. Слика потонућа БиХ. Опомена Бошњацима", написао је Додик.

Хелез данима попуњава програме федералних медија гдје шири страхове, прича о рату и смјенама, призива међународну заједницу да уређује БиХ.

Хелез: Молим Бога да опозиција у Српској добије делегата у Дому народа

Хелез: Молим Бога да опозиција у Српској добије делегата у Дому народа



Пратите нас и путем Вибера

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм