Dugogodišnji član SDA

Denis Zvizdić pristupio Narodu i pravdi

  • Извор: Аваз
  • 15.11.2021. 10:29

Denis Zvizdić danas će ozvaničiti pristupanje Narodu i pravdi (NiP), na konferenciji za medije ove stranke u Sarajevu, potvređeno je za "Avaz" iz više izvora.

Zvizdić je bio dugogodišnji član SDA koji je tu stranku napustio prije nekoliko mjeseci zbog neslaganja s rukovodstvom SDA i Bakirom Izetbegovićem. 

On se i ranije povezivao s Narodom i pravdom, iako je u jednom trenutku bilo govora da bi mogao osnovati svoju stranku. U posljednjih nekoliko mjeseci djeluje kao samostalni poslanik.

S obzirom da Zvizdić trenutno obavlja funkciju predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamenta BiH, ova stanka imat će svoga poslanika na državnom nivou.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм