Полагање вијенаца у Братунцу

Делегација ЕУ осјетила суживот у БиХ: Је*у им мајку због одавања почасти жртвама

  • Извор: АТВ
  • 17.07.2024. 13:05

Ако Европска унија и није знала с ким имају посла у БиХ, сазнали су након што је Делегација ЕУ одала почаст настрадалим Србима у Братунцу.

Салву увреда отпочео је директор Меморијалног центра Сребреница Емир Суљагић, а наставиле су је "Мајке Сребренице". Пазите ово, оне су оптужиле Делегацију ЕУ да је положила вијенце онима који су "починили геноцид", а који су убијени прије 11. јула 1995. године.

Ако некоме недостаје још доказа, гдје ће бољи од овога. У БиХ постоји једна страна, једне жртве, једна истина. Ко каже другачије, мајку ће му сарајевска чаршија.

Како изгледа суживот у БиХ може се видјети на профилу "Европске уније у БиХ" на друштвеној мрежи Икс. Осим чињенице што су морали да се правдају зашто су положили вијенце, услиједили су организовани коментари Бошњака којима су вријеђали и представнике ЕУ у БиХ и српске жртве.

Тако су у коментарима остављали фотографије Насера Орића, а псовке и пријетње су се низале једна за другом.

"Је*али вам 'невини цивили мајку крижарску и нацифашистичку'"

"Недвосмислено вам је*емо племе исламофобно"

"Маму вам је*ем у пи*ку лицемјерну и лажљиву. На том гробљу су искључиво мртви четници ВРС-а који су починили геноцид, силовања и тортуре"

"Иста сте ви го*на и ви и влашки геноцидни окот, иста!!"

"Посе*емо вам те невине жртве!!"

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)