Српски члан Предсједништва БиХ

Цвијановић: Садржајни дани спорта - честитка бањалучком "Борцу" за борбеност

  • Извор: АТВ
  • 30.08.2024. 10:52

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић поручила је да су протекла два дана била лијепа и садржајна за љубитеље спорта широм Републике Српске.

- Бањалука, Добој и Пале су посљедња два дана били у знаку фудбала, рукомета и кошарке, а грађани су имали прилику да уживају у врхунском спорту. У Добоју је прексиноћ свечано отворен 55. рукометни Турнир шампиона који традиционално окупља неке од најбољих европских и свјетских екипа. Исте вечери, на Палама је гостовала Црвена Звезда, кошаркашки великан и стандардни учесник најелитнијег европског такмичења - навела је Цвијановић.

Како додаје, изузетну спортску седмицу у Републици Српској синоћ је употпунио бањалучки Борац којем је недостајало мало среће за пласман у Лигу Европе и највећи успјех у историји клупског фудбала у Српској и БиХ.

- Фудбалерима и стручном штабу Борца честитам на одличној игри, борбености и свему што су приказали синоћ, али и генерално током европских квалификација. Пласман у групну фазу Лиге конференција је огроман спортски подвиг и увјерена сам да ће у том такмичењу достојанствено представити Бањалуку и Републику Српску - додаје Цвијановић на Инстаграму.


Пратите нас и путем Вибера