Srpski član Predsjedništva BiH

Cvijanović: Sadržajni dani sporta - čestitka banjalučkom "Borcu" za borbenost

  • Izvor: ATV
  • 30.08.2024. 10:52

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je da su protekla dva dana bila lijepa i sadržajna za ljubitelje sporta širom Republike Srpske.

- Banjaluka, Doboj i Pale su posljednja dva dana bili u znaku fudbala, rukometa i košarke, a građani su imali priliku da uživaju u vrhunskom sportu. U Doboju je preksinoć svečano otvoren 55. rukometni Turnir šampiona koji tradicionalno okuplja neke od najboljih evropskih i svjetskih ekipa. Iste večeri, na Palama je gostovala Crvena Zvezda, košarkaški velikan i standardni učesnik najelitnijeg evropskog takmičenja - navela je Cvijanović.

Kako dodaje, izuzetnu sportsku sedmicu u Republici Srpskoj sinoć je upotpunio banjalučki Borac kojem je nedostajalo malo sreće za plasman u Ligu Еvrope i najveći uspjeh u istoriji klupskog fudbala u Srpskoj i BiH.

- Fudbalerima i stručnom štabu Borca čestitam na odličnoj igri, borbenosti i svemu što su prikazali sinoć, ali i generalno tokom evropskih kvalifikacija. Plasman u grupnu fazu Lige konferencija je ogroman sportski podvig i uvjerena sam da će u tom takmičenju dostojanstveno predstaviti Banjaluku i Republiku Srpsku - dodaje Cvijanović na Instagramu.


Pratite nas i putem Vibera