Српски члан Предсједништва БиХ

Цвијановић: Црнадак покушава да докаже да је политички жив

  • Извор: СРНА
  • 21.08.2024. 17:09

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је за Срну да пошто Игор Црнадак настоји да покаже да је политички жив, па јој упорно поставља питања, даће му и понеки одговор.

"Питао је о састанку са директором ЦИА. Преозбиљан је састанак и учтив саговорник са импресивном биографијом, који увелико одудара од разних надобудних претходних саговорника, тако да није фер да то компромитујем на било који начин.

Није ми потребна реклама као бошњачким политичарима да то промовишем на начин како то они раде и још тако болесно оптерећени Милорадом Додиком, а и општесрпском мржњом, покушавају да једну овако важну посјету сведу на своје мале просте квазиполитичке елементе", рекла је Цвијановић.

Додик: Српска посвећена борби против тероризма, охрабрује став директора ЦИА

Додик: Српска посвећена борби против тероризма, охрабрује став директора ЦИА

На питање да прокоментарише изјаву потпредсједника ПДП-а Игора Црнатка у којој прозива српског члана Предсједништва да није рекла ни ријеч о овом састанку, Цвијановић је одговорила да се за овакве састанке обично тражи да не иду саопштења, што су гости у овом случају и предложили, а што би Игор Црнадак, да је ишта научио на својим претходним пословима, и сам могао да претпостави.

"Знају то наравно и бошњачки политичари, а поготово још кад им се то и каже, али они су такви какви јесу", истакла је Цвијановић.

Да је био неко неозбиљан, каже она, рекла би му на примјер да Игор Црнадак никад неће успјети пребацити више од 4.000 гласова иако се за њу качи и поставља глупа питања.

Цвијановић је рекла да о томе како ће изгледати изборни резултати на предстојећим локалним изборима није потребно било кога обавјештавати, јер се то зна, а и не би даље коментарисала да не буде протумачено као преурањена кампања.

"Став да су за функционисање државе одговорни представници сва три народа и да треба јачати безбједносну и сваку другу сарадњу је сасвим рационалан", поручила је српски члан Предсједништва БиХ. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.