Srpski član Predsjedništva BiH

Cvijanović: Crnadak pokušava da dokaže da je politički živ

  • Izvor: SRNA
  • 21.08.2024. 17:09

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je za Srnu da pošto Igor Crnadak nastoji da pokaže da je politički živ, pa joj uporno postavlja pitanja, daće mu i poneki odgovor.

"Pitao je o sastanku sa direktorom CIA. Preozbiljan je sastanak i učtiv sagovornik sa impresivnom biografijom, koji uveliko odudara od raznih nadobudnih prethodnih sagovornika, tako da nije fer da to kompromitujem na bilo koji način.

Nije mi potrebna reklama kao bošnjačkim političarima da to promovišem na način kako to oni rade i još tako bolesno opterećeni Miloradom Dodikom, a i opštesrpskom mržnjom, pokušavaju da jednu ovako važnu posjetu svedu na svoje male proste kvazipolitičke elemente", rekla je Cvijanović.

Dodik: Srpska posvećena borbi protiv terorizma, ohrabruje stav direktora CIA

Dodik: Srpska posvećena borbi protiv terorizma, ohrabruje stav direktora CIA

Na pitanje da prokomentariše izjavu potpredsjednika PDP-a Igora Crnatka u kojoj proziva srpskog člana Predsjedništva da nije rekla ni riječ o ovom sastanku, Cvijanović je odgovorila da se za ovakve sastanke obično traži da ne idu saopštenja, što su gosti u ovom slučaju i predložili, a što bi Igor Crnadak, da je išta naučio na svojim prethodnim poslovima, i sam mogao da pretpostavi.

"Znaju to naravno i bošnjački političari, a pogotovo još kad im se to i kaže, ali oni su takvi kakvi jesu", istakla je Cvijanović.

Da je bio neko neozbiljan, kaže ona, rekla bi mu na primjer da Igor Crnadak nikad neće uspjeti prebaciti više od 4.000 glasova iako se za nju kači i postavlja glupa pitanja.

Cvijanović je rekla da o tome kako će izgledati izborni rezultati na predstojećim lokalnim izborima nije potrebno bilo koga obavještavati, jer se to zna, a i ne bi dalje komentarisala da ne bude protumačeno kao preuranjena kampanja.

"Stav da su za funkcionisanje države odgovorni predstavnici sva tri naroda i da treba jačati bezbjednosnu i svaku drugu saradnju je sasvim racionalan", poručila je srpski član Predsjedništva BiH. 

Pratite nas i putem Vibera