Бурна конференција за новинаре

За Станивуковића и Золака нема проблема у Бањалуци: ''Беч, Беч, Беч''

  • Извор: АТВ
  • 20.08.2024. 19:30

У Бањалуци или данима нема воде или се једино чамцима може кроз град. Када се, коначно, огласио директор бањалучког Водовода свима је одмах постало јасно зашто га до сада његов шеф Драшко Станивуковић није пуштао пред камере.

У педесетоминутној конференцији за новинаре и са шољицом кафе, бијесни Александар Золак Бањалучане који данима немају воду назвао је лажовима, демонстранте циркусантима, а за јучерашњи потоп каже-дешава се и у Бечу. 

Пожар у Бањалуци након невремена, поплављени подруми и гараже

Пожар у Бањалуци након невремена, поплављени подруми и гараже

"Сад они нас зову, штрајкују, демонстрације, праве циркусе са козама или остало. Куповни циркузанти. "Јуче је киша падала у Бањалуци видјели смо потопљен западни транзит, потопљену улицу Ранка Шипке.." Чули сте и за Беч, Беч, ајд спомените и Беч и Беч је поплављен. ПОПЛАВЉЕН ЈЕ БЕЧ! Беч", порука је Александра Золака, в.д. директора бањалучког "Водовода".

Истим наративом, али нешто смиренијим тоном наставио је и Золаков шеф. 

Јако невријеме у Бањалуци, улице под водом

Јако невријеме у Бањалуци, улице под водом

"Ето ако нам је Аустрија идила и узор, ево и Аустријанци, шта се то тамо десило? Па десило се исто што у Бањалуци. Само ми волимо да кињимо. Ваааау, код нас најгоре", каже градоначелник Бањалука Драшко Станивуковић. 

Након скандалозних изјава Александра Золака, реаговали су из скупштинске већине. Позвали су градоначелника да смјене гинеколога који се тренутно налази на челу водовода. 

"Мислим да специјалиста гинекологије и акушерства потпомогнут са техничким директором који је инжињер заштите на раду нису способни да управљају "Водоводом"", каже Драгослав Топић, шеф Клуба одборника СНСД-а у скупштини Града Бањалука.

Александру Золаку засметала је данас и АТВ, након што смо објавили снимке видно запуштених базена бањалучког водовода. Када већ прозива, могао би некад да и подигне слушалицу када га питамо за коментар. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:50 Ноћни програм

    Ноћни програм