Burna konferencija za novinare

Za Stanivukovića i Zolaka nema problema u Banjaluci: ''Beč, Beč, Beč''

  • Izvor: ATV
  • 20.08.2024. 19:30

U Banjaluci ili danima nema vode ili se jedino čamcima može kroz grad. Kada se, konačno, oglasio direktor banjalučkog Vodovoda svima je odmah postalo jasno zašto ga do sada njegov šef Draško Stanivuković nije puštao pred kamere.

U pedesetominutnoj konferenciji za novinare i sa šoljicom kafe, bijesni Aleksandar Zolak Banjalučane koji danima nemaju vodu nazvao je lažovima, demonstrante cirkusantima, a za jučerašnji potop kaže-dešava se i u Beču. 

Požar u Banjaluci nakon nevremena, poplavljeni podrumi i garaže

Požar u Banjaluci nakon nevremena, poplavljeni podrumi i garaže

"Sad oni nas zovu, štrajkuju, demonstracije, prave cirkuse sa kozama ili ostalo. Kupovni cirkuzanti. "Juče je kiša padala u Banjaluci vidjeli smo potopljen zapadni tranzit, potopljenu ulicu Ranka Šipke.." Čuli ste i za Beč, Beč, ajd spomenite i Beč i Beč je poplavljen. POPLAVLjЕN JЕ BЕČ! Beč", poruka je Aleksandra Zolaka, v.d. direktora banjalučkog "Vodovoda".

Istim narativom, ali nešto smirenijim tonom nastavio je i Zolakov šef. 

Jako nevrijeme u Banjaluci, ulice pod vodom

Jako nevrijeme u Banjaluci, ulice pod vodom

"Еto ako nam je Austrija idila i uzor, evo i Austrijanci, šta se to tamo desilo? Pa desilo se isto što u Banjaluci. Samo mi volimo da kinjimo. Vaaaau, kod nas najgore", kaže gradonačelnik Banjaluka Draško Stanivuković. 

Nakon skandaloznih izjava Aleksandra Zolaka, reagovali su iz skupštinske većine. Pozvali su gradonačelnika da smjene ginekologa koji se trenutno nalazi na čelu vodovoda. 

"Mislim da specijalista ginekologije i akušerstva potpomognut sa tehničkim direktorom koji je inžinjer zaštite na radu nisu sposobni da upravljaju "Vodovodom"", kaže Dragoslav Topić, šef Kluba odbornika SNSD-a u skupštini Grada Banjaluka.

Aleksandru Zolaku zasmetala je danas i ATV, nakon što smo objavili snimke vidno zapuštenih bazena banjalučkog vodovoda. Kada već proziva, mogao bi nekad da i podigne slušalicu kada ga pitamo za komentar. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)

  • 23:05 Serija: Red Rok (16+)

    ''Serija: Red Rok (16+)

  • 23:50 Noćni program

    Noćni program