Угоститељ из Бочца

Видачковић објавио слику на којој је Дринић у његовој кући

  • Извор: АТВ
  • 01.10.2024. 19:16

Угоститељ Жељко Видачковић оптужио је кандидата ПДП-а за одборника Небојшу Дринића за превару, а сада је објавио и фотографију Дринића из његове кухиње.

Видачковић је оптужио Дринића, познатог као Дрина Трећина, да му је исплатио 5.000 КМ за одређену услугу, а касније није добио ни услугу ни новац назад.

Због ових оптужби огласио се Дринић који је Видачковића назвао "кокошаром", на шта је добио јавни одговор:

"Морам да одговорим овом предузетнику који није могао ауто праону да држи јер није имао капацитета ни за то, иако је био сам запослен и требао оно мало воде да плати. Ни за њу није могао да заради. Ја се не стидим ни кокошију ни јаја, то ме је отхранило. За разлику од тебе, све што имам сам стекао радом тако и дан данас у шест устајем и само рад.  Још да те подсјетим да је ова твоја слика у мојој кући направљена и ти си долазио код мене, ја код тебе никад. Тако да ја нисам хтио нигдје да се увучем, него ти си долазио, увлачио се и лагао моје комшије, мене и остале. Ово је само почетак слика, биће их још, а и порука и разних других доказа. Сјети се, између осталог, шта си рекао на доручку како си добротвор, али немојте мислити да ја то радим својим парама. Узмем ја, али и дам и за то имам свједока. Нећу га сад именовати, али ћу кад дође вријеме навести свједока за све остало", написао је Видачковић.

Видачковић тврди да га је Дринић преварио: ''Да ми врати 5.000 марака''!

Видачковић тврди да га је Дринић преварио: ''Да ми врати 5.000 марака''!


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 21:40 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)