Угоститељ из Бочца

Видачковић тврди да га је Дринић преварио: ''Да ми врати 5.000 марака''!

  • Извор: АТВ
  • 30.09.2024. 19:10

Небојша Дринић преварио ме за 5.000 марака. Тврди то Жељко Видачковић, угоститељ из Бочца. Новац је, каже, дао Дринићу да би му учинио услугу, међутим, Видачковић није добио ни једно ни друго. Све то синоћ је хтио да пита Дринића, не предизборног скупу на који је случајно налетио, међутим Дринића тада није било.

"Питао сам хоће ли доћи Небојша Дринић да ми врати 5.000 КМ које сам му дао за услугу запослења, радног мјеста. Обезбјеђење је пришло мени и питало шта је проблем? Ја сам рекао никакав проблем, дошао сам другим послом али ето ако је већ ту да тражим своје паре. Они су рекли да није ни мјесто ни вријеме, као да није било ни мјесто ни вријеме када сам ја давао паре па нико није реаговао. Послије је пришао полицајац из станице Крупа водио ме до аута да поразговара са мном, ја сам рекао да ја ништа нисам ни урадио“, рекао је Жељко Видачковић, угоститељ.

Дринић преварио угоститеља за 5.000 КМ, покренута истрага

Дринић преварио угоститеља за 5.000 КМ, покренута истрага

Видачковић је Дринића на крају пријавио, иако је према информацијама из полиције, за Дринића имао други план. 

„Обавјештавамо вас да је дана 29.09.2024. године у мјесту Бочац, у времену од 16,00 до 18,00 часова одржана трибина једне политичке партије, гдје је једно лице у присуству више лица рекло да ће једног од чланова партије погодити јајима ако му не да одговор на питање.Наведено лице је из превентивних разлога, како не би дошло до нарушавања јавног реда и мира од стране полицијских службеника удаљен са јавног скупа и позван у Полицијску станицу Бањалука – Лауш, ради обављања информативног разговора“, рекли су из ПУ Бањалука.

Да је ово само једна у низу Дринићевих мутних радњи, уназад неколико дана тврде и други чланови ПДП. Бивши чланови ове странке поручују да неко мора кривично да одговара. И док му у странци гори на све стране лидер ПДП-а  криви медије. Умјесто да се позабави са тим ко му шта ради у странци, он се бави АТВ-ом. Очигледно је Бореновић заборавио да оптужбе на рачун Станивуковића и Дринића износе њихови чланови и кандидати а не АТВ. Па би тако према информацијама АТВ-а требао и својом фотељом да се позабави јер су управу њу пикирале младе наде ПДП-а. Сва дешавања указују само  једно - ПДП је у озбиљној кризи.

Видачковић: Дошао сам на скуп да тражим од Дринића својих 5.000 КМ

Видачковић: Дошао сам на скуп да тражим од Дринића својих 5.000 КМ

„Оно што је по мени лоше за политичку партију јесте одсуство и моралне и професионалне политичке одговорности најодговорнијих људи у партији прије свега предсједника партије. Ви када слушате и гледате Бореновића ви би рекли да се ту ништа не дешава да је све у најбољем реду и да ПДП никада није био јачи. Моја је теза, ја то одавно говорим да је ПДП у озбиљној кризи и да је он практично пред гашењем“, изјавио је Драгомир Вуковић, социолог и универзитетски професор.

Да је тако, најбоље показује Игор Црнадак, кога у Станивуковићевој кампањи, нема нигдје. А трибине ПДП-а избјегавају Драган Милановић и Бојан Кресојевић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм