7. маја

У уторак потпуна обустава саобраћаја у Бањалуци

  • Извор: АТВ
  • 30.04.2024. 16:40

Полицијска управа Бањалука саопштила је да ће у уторак, 7. маја, у Бањалуци бити обустављен саобраћај поводом отварања џамије Арнаудије.

Обустава ће бити на дионици пута Бањалука-Српске Топлице, од раскрснице са Солунском улицом до раскрснице са кружним током Булевар цара Душана - Карађорђева - Крајишких бригада од 7.00 до 15.00 часова, а у Булевару цара Душана од раскрснице са Улицом Јована Дучића до раскрснице са кружним током, Омладинске улице од 7.00 часова.

Саобраћај ће бити обустављен од 7.00 часова у Улици браће Мажар и мајке Марије од раскрснице са Змај Јовином улицом до раскрснице са Омладинском улицом, у Улици Меше Селимовића, на дијелу од раскрснице са Змај Јовином, те у Улици Бранка Мајсторовића од раскрснице са Змај Јовином. Обустава ће трајати док буде било потребно.

Из полиције истичу да ће у истом периоду саобраћај бити обустављен и у Улици браће Мажар и мајке Марије, на дијелу до Улице Меше Селимовића, као и у Улици Симеуна Ђака од раскрснице са Змај Јовином улицом до раскрснице са Омладинском улицом.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја линије јавног превоза биће преусмјерене на алтернативне трасе.

Измјена у саобраћају предвиђена је и на магистралном путу, а подразумијева забрану саобраћаја за возила укупне масе веће од три и по тоне, који ће бити преусмјерен на источни транзит из смјера Лакташа.

Возила ће бити преусмјерена на раскрсници са кружним током у Улици Ивана Горана Ковачића - Марије Димић - Крајишких бригада, док ће из смјера Мркоњић Града бити преусмјерена на мост у насељу Српске Топлице у Улици мањачких устаника.

Полицијска управа Бањалука апелује да возачи у том периоду користе алтернативне правце да би се избјегле гужве, дужа задржавања или застоји.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.