Кандидат за градоначелника

Тривићева дрветом ''туче'' Драшка, али и лешинари над угашеним и санкционисаним компанијама

  • Извор: АТВ
  • 17.09.2024. 16:37

Кандидат за градоначелника Бањалуке Јелена Тривић поставила је макету дрвета са фирмама које је оптужила за корупцију, чиме је, покушала задати ударац актуелном градоначелнику Драшку Станивуковићу.

Ипак, "туча" лажним дрвећем није прошла позитивно како је Тривићева мислила, јер су многи запазили како се на дрвету налазе и компаније које су санкционисане или угашене због америчких санкција, па овај популистички потез изгледа више као политичко лешинарење него као озбиљна предизборна кампања.

Приликом представљања дрвета, искористила је прилику да "удари љутог противника" Станивуковића, уз опаску да га је двије године чекала да учини исто, али није због наводних веза са предсједником Српске Милорадом Додиком.

Овај сукоб међу кандидатима само појачава тензије уочи предстојећих избора, јер грађани очекују конкретне одговоре на питања која се тичу свакодневног живота и просперитета града, а не чаршијске приче.

Дотакла се и Небојше Дринића

Одговарајући на питања новинара, оптужила је и народног посланика Небојшу Дринића да за три године радног стажа није могао купити лако све што је купио, појашњавајући да не може тачно рећи шта је све купио, јер он "покушава да заметне траг", па имовину води на другим лицима који нису чланови његове породице.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм