Kandidat za gradonačelnika

Trivićeva drvetom ''tuče'' Draška, ali i lešinari nad ugašenim i sankcionisanim kompanijama

  • Izvor: ATV
  • 17.09.2024. 16:37

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke Jelena Trivić postavila je maketu drveta sa firmama koje je optužila za korupciju, čime je, pokušala zadati udarac aktuelnom gradonačelniku Drašku Stanivukoviću.

Ipak, "tuča" lažnim drvećem nije prošla pozitivno kako je Trivićeva mislila, jer su mnogi zapazili kako se na drvetu nalaze i kompanije koje su sankcionisane ili ugašene zbog američkih sankcija, pa ovaj populistički potez izgleda više kao političko lešinarenje nego kao ozbiljna predizborna kampanja.

Prilikom predstavljanja drveta, iskoristila je priliku da "udari ljutog protivnika" Stanivukovića, uz opasku da ga je dvije godine čekala da učini isto, ali nije zbog navodnih veza sa predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom.

Ovaj sukob među kandidatima samo pojačava tenzije uoči predstojećih izbora, jer građani očekuju konkretne odgovore na pitanja koja se tiču svakodnevnog života i prosperiteta grada, a ne čaršijske priče.

Dotakla se i Nebojše Drinića

Odgovarajući na pitanja novinara, optužila je i narodnog poslanika Nebojšu Drinića da za tri godine radnog staža nije mogao kupiti lako sve što je kupio, pojašnjavajući da ne može tačno reći šta je sve kupio, jer on "pokušava da zametne trag", pa imovinu vodi na drugim licima koji nisu članovi njegove porodice.

Pratite nas i putem Vibera