Тривић: Станивуковићеве ''картице пријатељства'' не служе ничему

  • Извор: АТВ
  • 11.09.2024. 19:00

Да у Републици Српској егзистира правна држава, Драшко Станивуковић би данас био ухапшен, рекла је Јелена Тривић, предсједник Народног фронта.

Она је ово прокоментарисала поводом „картица пријатељства“, које је градоначелник подијелио грађанима, а које се не могу искористити.

"Протеклих дана били смо свједоци да он покушава да обмане самохране родитеље и младе брачне парове, обећавајући им да ће добити бесплатно плацеве, иако добро зна да то није могуће“, изјавила је Тривићева. 

Тривићева наводи да смо данас сазнали и то да је Станивуковић обмануо и друге категорије становника Бањалуке, понајвише пензионере, јер се испоставило да “картице пријатељства” које им је подијелио Станивуковић не служе ничему. 

"Иако је знао да не постоје потписани уговори са фирмама које су требале да обезбиједе попусте, он је ипак прије пар дана сазвао неколико стотина пензионера који су морали доћи у дворану Обилићево да преузму спорне картице, или родитеље који су по своје картице морали доћи у један од бањалучких паркова, а данас те картице не служе ничему“, тврди Тривићева те додаје:

"Кад већ Станивуковић нема образа, онда би бар Бранислав Бореновић (предсједник ПДП-а) могао да изађе пред грађане Бањалуке и објасни пензионерима зашто су преварени“, закључила је Тривићева.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)