Trivić: Stanivukovićeve ''kartice prijateljstva'' ne služe ničemu

  • Izvor: ATV
  • 11.09.2024. 19:00

Da u Republici Srpskoj egzistira pravna država, Draško Stanivuković bi danas bio uhapšen, rekla je Jelena Trivić, predsjednik Narodnog fronta.

Ona je ovo prokomentarisala povodom „kartica prijateljstva“, koje je gradonačelnik podijelio građanima, a koje se ne mogu iskoristiti.

"Proteklih dana bili smo svjedoci da on pokušava da obmane samohrane roditelje i mlade bračne parove, obećavajući im da će dobiti besplatno placeve, iako dobro zna da to nije moguće“, izjavila je Trivićeva. 

Trivićeva navodi da smo danas saznali i to da je Stanivuković obmanuo i druge kategorije stanovnika Banjaluke, ponajviše penzionere, jer se ispostavilo da “kartice prijateljstva” koje im je podijelio Stanivuković ne služe ničemu. 

"Iako je znao da ne postoje potpisani ugovori sa firmama koje su trebale da obezbijede popuste, on je ipak prije par dana sazvao nekoliko stotina penzionera koji su morali doći u dvoranu Obilićevo da preuzmu sporne kartice, ili roditelje koji su po svoje kartice morali doći u jedan od banjalučkih parkova, a danas te kartice ne služe ničemu“, tvrdi Trivićeva te dodaje:

"Kad već Stanivuković nema obraza, onda bi bar Branislav Borenović (predsjednik PDP-a) mogao da izađe pred građane Banjaluke i objasni penzionerima zašto su prevareni“, zaključila je Trivićeva.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)

  • 23:00 Serija: Red Rok (12+)

    ''Serija: Red Rok (12+)