Народни фронт

Тривић: Станивуковић лажним обећањима покушава да поврати дио изгубљеног рејтинга

  • Извор: АТВ
  • 11.09.2024. 15:33

Драшко Станивуковић је лажов. Тако би се у једној реченици могла сажети порука коју је данас послала његова бивша партијска колегиница а сада љута противница, Јелена Тривић, предсједница Народног фронта и кандидат за градоначелника Бањалуке.

Она је на Фејсбуку коментарисала бесплатну додјелу земљишта младим брачним паровима, коју је најавио актуелни градоначелник Бањалуке. Позвала је младе брачне парове и самохране родитеље да не насједају на обмане „одлазећег градоначелника Драшка Станивуковића“. 

„Да би Град Бања Лука могао додијелити земљиште било коме, о томе мора постојати одлука Скупштине града Бањалука. Такву одлуку Скупштина Града Бањалука никада није донијела“, написала је Тривићка.

Навела је и да је разговарала са неколико искусних адвоката и да је добила  информацију да би у случају да неко потпише уговор о додјели земљишта са Градом, Правобранилаштво Републике Српске могло на суду без проблема исходовати оглашавање ништавим таквог уговора. У том случају преварени грађани би морали платити и по неколико хиљада КМ трошкова поступка.

„Схватам да је Станивуковић у очају због катастрофалног рејтинга, па покушава да лажним обећањима поврати дио изгубљеног рејтинга. Али да исти покушава да вара самохране родитеље, то је превише чак и за лажова његовог калибра“, написала је Тривићка на Фејсбуку.

Раније су за АТВ у РУГИПП-у рекли да додјела бесплатних плацева значи кршење Закона, јер без одлуке градске Скупштине и без накнаде, тако нешто није могуће.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.