Narodni front

Trivić: Stanivuković lažnim obećanjima pokušava da povrati dio izgubljenog rejtinga

  • Izvor: ATV
  • 11.09.2024. 15:33

Draško Stanivuković je lažov. Tako bi se u jednoj rečenici mogla sažeti poruka koju je danas poslala njegova bivša partijska koleginica a sada ljuta protivnica, Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta i kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

Ona je na Fejsbuku komentarisala besplatnu dodjelu zemljišta mladim bračnim parovima, koju je najavio aktuelni gradonačelnik Banjaluke. Pozvala je mlade bračne parove i samohrane roditelje da ne nasjedaju na obmane „odlazećeg gradonačelnika Draška Stanivukovića“. 

„Da bi Grad Banja Luka mogao dodijeliti zemljište bilo kome, o tome mora postojati odluka Skupštine grada Banjaluka. Takvu odluku Skupština Grada Banjaluka nikada nije donijela“, napisala je Trivićka.

Navela je i da je razgovarala sa nekoliko iskusnih advokata i da je dobila  informaciju da bi u slučaju da neko potpiše ugovor o dodjeli zemljišta sa Gradom, Pravobranilaštvo Republike Srpske moglo na sudu bez problema ishodovati oglašavanje ništavim takvog ugovora. U tom slučaju prevareni građani bi morali platiti i po nekoliko hiljada KM troškova postupka.

„Shvatam da je Stanivuković u očaju zbog katastrofalnog rejtinga, pa pokušava da lažnim obećanjima povrati dio izgubljenog rejtinga. Ali da isti pokušava da vara samohrane roditelje, to je previše čak i za lažova njegovog kalibra“, napisala je Trivićka na Fejsbuku.

Ranije su za ATV u RUGIPP-u rekli da dodjela besplatnih placeva znači kršenje Zakona, jer bez odluke gradske Skupštine i bez naknade, tako nešto nije moguće.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)

  • 23:00 Serija: Red Rok (12+)

    ''Serija: Red Rok (12+)