Бањалука

Драшку украли ''УФ'' - Свађа незадовољних грађана и Станивуковића

  • Извор: АТВ
  • 14.09.2024. 19:41

Прес или перформанс у бањалучком парку Купусиште, није прошао баш онако како га је замишљао Станивуковић. Дошао је да се пожали како су два слова, У и Ф нестали из парка, а тамо су га дочекали незадовољни грађани који су одлучили неколико пута да му прекину конференцију. Нису задовољни одлуком да се једина зелена површина у МЗ Центар 1 бетонизује.

- Сачуваће се свако дрво и зеленило - каже Станивуковић.

Воља грађана мора да се поштује, као и њихове жеље и потребе, јасна је порука из парка Купусиште.

- Желимо један парк, не овакав какав су направили, већ онакав какав је био, дрвеће да се среди. Сад нам долазе и парадирају како је све дивно красно - казала је Милкица Радељић Кресојевић, Одбор за заштиту Парка Купусиште.

Осим тога што крши вољу грађана и преуређује парк онако како он хоће, Станивуковић данима обмањује јавност картицама пријатељства, које су нефункционалне.

Ко ће вратити новац грађанима за коришћење картица, Драшко у свом стилу одговара.

- Имамо ми буџет, апсолутно имамо све, нећемо вама одавати јер ће одмах ваше полиције да вребају. Ми имамо план, реализоваћемо то као и плацеве. Имамо ми средства, ко вас је слагао да нема средстава - додао је Станивуковић.

Парк Купусиште, кућа Милановића, картице пријатељства, плацеви за младе брачне парове, списак Драшкових обмана је предуг, па се грађани с правом питају зашто њихове потребе нису на првом мјесту, а не разни политички перформанси и лажи због политичке кампање.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 22:05 Филм: Трка за благом (16+)

    Филм: Трка за благом (16+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм