Banjaluka

Drašku ukrali ''UF'' - Svađa nezadovoljnih građana i Stanivukovića

  • Izvor: ATV
  • 14.09.2024. 19:41

Pres ili performans u banjalučkom parku Kupusište, nije prošao baš onako kako ga je zamišljao Stanivuković. Došao je da se požali kako su dva slova, U i F nestali iz parka, a tamo su ga dočekali nezadovoljni građani koji su odlučili nekoliko puta da mu prekinu konferenciju. Nisu zadovoljni odlukom da se jedina zelena površina u MZ Centar 1 betonizuje.

- Sačuvaće se svako drvo i zelenilo - kaže Stanivuković.

Volja građana mora da se poštuje, kao i njihove želje i potrebe, jasna je poruka iz parka Kupusište.

- Želimo jedan park, ne ovakav kakav su napravili, već onakav kakav je bio, drveće da se sredi. Sad nam dolaze i paradiraju kako je sve divno krasno - kazala je Milkica Radeljić Kresojević, Odbor za zaštitu Parka Kupusište.

Osim toga što krši volju građana i preuređuje park onako kako on hoće, Stanivuković danima obmanjuje javnost karticama prijateljstva, koje su nefunkcionalne.

Ko će vratiti novac građanima za korišćenje kartica, Draško u svom stilu odgovara.

- Imamo mi budžet, apsolutno imamo sve, nećemo vama odavati jer će odmah vaše policije da vrebaju. Mi imamo plan, realizovaćemo to kao i placeve. Imamo mi sredstva, ko vas je slagao da nema sredstava - dodao je Stanivuković.

Park Kupusište, kuća Milanovića, kartice prijateljstva, placevi za mlade bračne parove, spisak Draškovih obmana je predug, pa se građani s pravom pitaju zašto njihove potrebe nisu na prvom mjestu, a ne razni politički performansi i laži zbog političke kampanje.

Pratite nas i putem Vibera