Љубо Нинковић

"Станивуковићу важније језеро код Делте од проблема са водом у Бањалуци"

  • Извор: АТВ
  • 16.07.2024. 20:30

Из Градске управе Бањалука данас је стигло обећање да ће сутра бити одржана ванредна сједница на којој би требало да се озваничи рјешење.

Стрпиће се у Пискавици до сутра, неће им бити проблем јер воде ионако данима немају па ће без ње преживјети још једну ноћ. Хоће ли ово данашње обећање бити још једном лудом радовање, сазнаће се већ сутра. 

"Дакле са средствима од 10 милиона које ћемо уложити, уколико то скупштина подржи сутра, ми радове можемо да кренемо у периоду августа и да до краја године ријешимо ово питање. Причамо о овој територији, о територији ка Поткозарским селима све до наше дивне Пискавице“, каже бањалучки градоначелник Драшко Станивуковић.

Стигао је на ово и одговор предсједника бањалучке Градске скупштине. Могло је, каже Љубо Нинковић, све ово да се ријеши много раније.

"Тај приједлог о његових 10 милиона ја ћу вам набројати три пројекта гдје је потрошио 10 милиона - то је пет милиона за кућу Милановића, пет милиона само за фасаду, 4,5 за ону водурину коју ће сипати поред Делте и милион освјетљење Кастела. То су три пројекта која је могао да усмјери у рјешавање водовода да му је то заиста циљ. Имамо ситуацију да смо прије три мјесеца изгласали кредит од 1,5 милиона КМ за рјешавање проблема водовода на Мањачи и до данас тај проблем није ријешен. Вјеровати Драшку Станивуковићу да ће он рјешавати проблеме и ако му дамо кредит је сувишно, док не видимо шта грађани ту заиста мисле, док не чујемо од Водовода и надлежних, шта је ту заправо проблем, нећемо приступити једном таквом рјешавању како Драшко предлаже“, каже предсједник Скупштине града Бањалука Љубо Нинковић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1993 (16+)

    ''Серија: 1993 (16+)

  • 23:50 Ноћни програм

    Ноћни програм