Ljubo Ninković

"Stanivukoviću važnije jezero kod Delte od problema sa vodom u Banjaluci"

  • Izvor: ATV
  • 16.07.2024. 20:30

Iz Gradske uprave Banjaluka danas je stiglo obećanje da će sutra biti održana vanredna sjednica na kojoj bi trebalo da se ozvaniči rješenje.

Strpiće se u Piskavici do sutra, neće im biti problem jer vode ionako danima nemaju pa će bez nje preživjeti još jednu noć. Hoće li ovo današnje obećanje biti još jednom ludom radovanje, saznaće se već sutra. 

"Dakle sa sredstvima od 10 miliona koje ćemo uložiti, ukoliko to skupština podrži sutra, mi radove možemo da krenemo u periodu avgusta i da do kraja godine riješimo ovo pitanje. Pričamo o ovoj teritoriji, o teritoriji ka Potkozarskim selima sve do naše divne Piskavice“, kaže banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković.

Stigao je na ovo i odgovor predsjednika banjalučke Gradske skupštine. Moglo je, kaže Ljubo Ninković, sve ovo da se riješi mnogo ranije.

"Taj prijedlog o njegovih 10 miliona ja ću vam nabrojati tri projekta gdje je potrošio 10 miliona - to je pet miliona za kuću Milanovića, pet miliona samo za fasadu, 4,5 za onu vodurinu koju će sipati pored Delte i milion osvjetljenje Kastela. To su tri projekta koja je mogao da usmjeri u rješavanje vodovoda da mu je to zaista cilj. Imamo situaciju da smo prije tri mjeseca izglasali kredit od 1,5 miliona KM za rješavanje problema vodovoda na Manjači i do danas taj problem nije riješen. Vjerovati Drašku Stanivukoviću da će on rješavati probleme i ako mu damo kredit je suvišno, dok ne vidimo šta građani tu zaista misle, dok ne čujemo od Vodovoda i nadležnih, šta je tu zapravo problem, nećemo pristupiti jednom takvom rješavanju kako Draško predlaže“, kaže predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković.

Pratite nas i putem Vibera