Градоначелник Бањалуке

Станивуковић присвојио изградњу моста у Чесми

  • Извор: АТВ
  • 15.08.2024. 19:22

Још једна представа Драшка Станивуковића. Његово обећање да ће мост у Чесми бити готов до првог октобра није реално. Путеви Српске испунили су свој дио договора, а пошто Градска управа не ради свој посао, приступни путеви, као и имовинско-правни односи, ни након двије године нису ријешени.

- До дана данашњег, иако смо перманентно их притискали да то ураде, ми нисмо добили обавјештење да је то приведено крају. Град са изградњом моста апсолутно нема ништа, ми не можемо ником да забранимо, ко ће доћи и представљати се да ради, да гради, не можемо неког да спријечимо, али се тачно зна ко, шта и како је уговорио и када ће радови бити изведени и ко плаћа и финансира то - каже Мирослав Јанковић, технички директор "Путева Републике Српске".

Пошто се градоначелник по друштвеним мрежама хвали како је изградио најдужи мост, поставља се питање када ће на ред доћи онај најкраћи, давно обећан.

- У Калуђерици, оним људима, са којим се ишао тамо сликати, прво нека заврши тај мост. Нека настави мост у Доцу који је он обуставио, за вријеме његовог мандата је тај мост стао. Дође овдје да се снима, ови људи овдје раде на 40 степени, њему је овдје пет минута да се сними и оде у свој удобни ауто и боли га брига за свим - истиче Боривој Обрадовић, посланик СНСД-а у НСРС.

Драшко Станивуковић никада не може да поднесе када му неко каже да нешто није урадио како треба. Тако и овог пута. Његов надобудни его не дозвољава му да прихвати како има и оних који су незадовољни како он ради па одмах креће у неко дјечије препуцавање мислећи да је испао мудар и да је, као, он некоме одговорио како треба. 

- Моја порука томе је "Мирно спавај нано све је закључано", дакле све је завршено, не бригајте за град. Град ради све одлично, на најбољи могући начин - изјавио је Станивуковић.

Како мост тренутно изгледа, не би се рекло. А ако му је ово најбољи могући начин рада, онда сви Бањалучани озбиљно треба да се забрину.

А брину и информације техничког директора "Путева Српске" да се мосту, кад буде готов до краја године, неће моћи прићи због неодговорности Станивуковићеве администрације. Али је то њему, очигледно ''Мирно спавај нано....''

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Филм (Р)

    ' ''Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Преко Атлантика (12+) (Р)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.