Gradonačelnik Banjaluke

Stanivuković prisvojio izgradnju mosta u Česmi

  • Izvor: ATV
  • 15.08.2024. 19:22

Još jedna predstava Draška Stanivukovića. Njegovo obećanje da će most u Česmi biti gotov do prvog oktobra nije realno. Putevi Srpske ispunili su svoj dio dogovora, a pošto Gradska uprava ne radi svoj posao, pristupni putevi, kao i imovinsko-pravni odnosi, ni nakon dvije godine nisu riješeni.

- Do dana današnjeg, iako smo permanentno ih pritiskali da to urade, mi nismo dobili obavještenje da je to privedeno kraju. Grad sa izgradnjom mosta apsolutno nema ništa, mi ne možemo nikom da zabranimo, ko će doći i predstavljati se da radi, da gradi, ne možemo nekog da spriječimo, ali se tačno zna ko, šta i kako je ugovorio i kada će radovi biti izvedeni i ko plaća i finansira to - kaže Miroslav Janković, tehnički direktor "Puteva Republike Srpske".

Pošto se gradonačelnik po društvenim mrežama hvali kako je izgradio najduži most, postavlja se pitanje kada će na red doći onaj najkraći, davno obećan.

- U Kaluđerici, onim ljudima, sa kojim se išao tamo slikati, prvo neka završi taj most. Neka nastavi most u Docu koji je on obustavio, za vrijeme njegovog mandata je taj most stao. Dođe ovdje da se snima, ovi ljudi ovdje rade na 40 stepeni, njemu je ovdje pet minuta da se snimi i ode u svoj udobni auto i boli ga briga za svim - ističe Borivoj Obradović, poslanik SNSD-a u NSRS.

Draško Stanivuković nikada ne može da podnese kada mu neko kaže da nešto nije uradio kako treba. Tako i ovog puta. Njegov nadobudni ego ne dozvoljava mu da prihvati kako ima i onih koji su nezadovoljni kako on radi pa odmah kreće u neko dječije prepucavanje misleći da je ispao mudar i da je, kao, on nekome odgovorio kako treba. 

- Moja poruka tome je "Mirno spavaj nano sve je zaključano", dakle sve je završeno, ne brigajte za grad. Grad radi sve odlično, na najbolji mogući način - izjavio je Stanivuković.

Kako most trenutno izgleda, ne bi se reklo. A ako mu je ovo najbolji mogući način rada, onda svi Banjalučani ozbiljno treba da se zabrinu.

A brinu i informacije tehničkog direktora "Puteva Srpske" da se mostu, kad bude gotov do kraja godine, neće moći prići zbog neodgovornosti Stanivukovićeve administracije. Ali je to njemu, očigledno ''Mirno spavaj nano....''

Pratite nas i putem Vibera

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Film (R)

    ' ''Film (R)

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Preko Atlantika (12+) (R)

    ''Serija: Preko Atlantika (12+) (R)

  • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.