Драган Стрика

Станивуковић поразе представља као побједе: СПС ГрО Бањалука оштро критикује Градску управу

  • Извор: АТВ
  • 02.07.2024. 16:33

Одборник СПС у Скупштини града Бањалука, Драган Стрика, оштро је реаговао на изјаву Бојана Кресојевића, члана Градског одбора ПДП Бањалука, у којој је Кресојевић навео како је градоначелник послушао грађане и одлучио одустати од изградње зграде на Купусишту. Стрика је истакао да оваква изјава вријеђа интелигенцију сваког нормалног човјека.

„Већ по неписаном правилу, када Станивуковић треба своје поразе да представи као побједу и као неко добро дјело, за ту потребу му служи Бојан Кресојевић. Нагли заокрет Станивуковића по питању изградње вртића, односно како је раније предвидио градоначелник, изградње зграде на Купусишту, најбоље осликава његову јефтину и потцјењивачку игру са грађанима Бањалуке,“ изјавио је Стрика.

Стрика је додао да се одлуке градоначелника мијењају само онако како му покаже „дигитрон“. С обзиром на то да је година избора, Станивуковић је новчанице замијенио са именима и презименима људи, односно потенцијалним гласовима. „Грађани то препознају, јер не каже се џаба у нашем народу ‘Сваког чуда три дана доста’, па тако и Станивуковићевих ријалитија,“ закључио је Стрика.

Социјалистичка партија Српске ГрО Бањалука подсјећа јавност и аргументовано показује документима ко је носилац израде плана, ко је уговорио и изабрао пројектантску кућу, и ко је тражио да се умјесто школе уцрта небодер - то је Градска Управа и надлежно одјељење за просторно уређење.

СПС Бањалука поново позива све шефове одборничких клубова у Скупштини града да потпишу заједничку изјаву према којој ће се сви битни регулациони планови доносити искључиво уз сарадњу и договор са грађанима и са струком до усвајања Урбанистичког плана.

„Што се тиче Кресојевићевих хвалоспјева на рачун изградње нових паркова и зелених површина, довољно је само погледати на зелену површину код Екватора. У ту зелену површину до сада је највише уложено жељеза и бетона,“ закључио је Стрика.


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.