"Ифтар у Бањалуци"

Станивуковић и Исак на вечери у Бањалуци

  • Извор: АТВ
  • 20.03.2024. 10:33

Министар унутрашњих послова Федерације БиХ Рамо Исак боравио је јуче у Бањалуци. О овој посјети медији нису били информисани, тек је Исак на Инстаграму објавио фотографију из Бањалуке.

На ифтару, односно вечерњем оброку током мјесеца Рамазана, у једном бањалучком ресторану обједовао је и Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке.

Из Градске управе Бањалука је саопштено да је Станивуковић био на ифтару како би послао "поруке суживота, међусобног поштовања, љубави и праштања".

„Данас са ифтара шаљемо поруке суживота, међусобног поштовања, љубави и праштања, али оно што је изнад свега је да је Бањалука мјесто у коме се свако може осјећати пријатно и срећно“, навео је Станивуковић.

Иако није познато ко је домаћин, на овој вечери су се и нашли предсједавајући Градског вијећа Сарајева Јасмин Адемовић, в. д. директора КЦУС-а Ален Пилав, директор БХ Телекома Амел Ковачевић...

Исак је за Н1 пак открио да је у Бањалуку дошао аутомобилом, а не хеликоптером.

„Размишљао сам да дођем хеликоптером, али пошто нас је мало више и пошто смо дошли на ифтар и немамо обавезу да се брзо вратимо у Сарајево, дошли смо возилима. Да нас је било једно двојица, тројица, сигурно бисмо дошли хеликоптером, тако да то није ништа спорно, ја се возим хеликоптером и возићу се и даље, сад планирам набавити још бољи, још квалитетнији“, рекао је он.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм