"Iftar u Banjaluci"

Stanivuković i Isak na večeri u Banjaluci

  • Izvor: ATV
  • 20.03.2024. 10:33

Ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH Ramo Isak boravio je juče u Banjaluci. O ovoj posjeti mediji nisu bili informisani, tek je Isak na Instagramu objavio fotografiju iz Banjaluke.

Na iftaru, odnosno večernjem obroku tokom mjeseca Ramazana, u jednom banjalučkom restoranu objedovao je i Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Iz Gradske uprave Banjaluka je saopšteno da je Stanivuković bio na iftaru kako bi poslao "poruke suživota, međusobnog poštovanja, ljubavi i praštanja".

„Danas sa iftara šaljemo poruke suživota, međusobnog poštovanja, ljubavi i praštanja, ali ono što je iznad svega je da je Banjaluka mjesto u kome se svako može osjećati prijatno i srećno“, naveo je Stanivuković.

Iako nije poznato ko je domaćin, na ovoj večeri su se i našli predsjedavajući Gradskog vijeća Sarajeva Jasmin Ademović, v. d. direktora KCUS-a Alen Pilav, direktor BH Telekoma Amel Kovačević...

Isak je za N1 pak otkrio da je u Banjaluku došao automobilom, a ne helikopterom.

„Razmišljao sam da dođem helikopterom, ali pošto nas je malo više i pošto smo došli na iftar i nemamo obavezu da se brzo vratimo u Sarajevo, došli smo vozilima. Da nas je bilo jedno dvojica, trojica, sigurno bismo došli helikopterom, tako da to nije ništa sporno, ja se vozim helikopterom i voziću se i dalje, sad planiram nabaviti još bolji, još kvalitetniji“, rekao je on.

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Naša Srpska (R)

    ''Еmisija 'Naša Srpska' donose aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina