Бањалука

Речено - учињено: Шибаревић заноћио у просторијама Градске управе

  • Извор: АТВ
  • 19.07.2024. 22:50

Предсједник Савјета Мјесне заједнице Пискавица Александар Шибаревић испунио је обећано - ноћ ће провести у просторијама бањалучке Градске управе а остаће, каже, све док се проблем са водоснабдијевањем не ријеши.

"Као што сам данас и рекао испред Градске управе, да ћу остати у просторијама Градске управе то сам и урадио из једног простог разлога. На састанку који смо јуче имали са градским менаџером, представницима Водовода и свим другим представницима Савјета Мјесних заједница који имају проблема са водоснабдијевања постигли смо начелни договор да се данас одржи ванредна сједница Скупштина града Бањалука са једном једином тачком дневног реда - рјешавање проблема водоснабдијевања свих поткозарских села“, рекао је Шибаревић за АТВ.

Како каже, он је као предсједник Савјета МЗ Пискавица 16. јула лично упутио допис ка Кабинету градоначелника Драшка Станивуковића и ка Кабинету предсједника Скупштине града Љуби Нинковићу са истим захтјевом - да се одржи ванредна сједница и да се покуша пронаћи начин за рјешавање проблема водоснабдијевања.

"Сједница је данас заказана и имала је двије тачке али се међу њима није нашло питање водоснабдијевања. Као што сам јуче и рекао градском менаџеру Бојану Кресојевићу уколико на сједници не буде данас једна од тачака проблем водоснабдијевања да ћу остати испред Градске управе или чак да ћу спавати ту“, каже Шибаревић.

Оно што је обећао - то је и учинио.

"Што кажу стари људи, одржао сам ријеч, обећање и остајем ту док се не сазове нова сједница Скупштине града Бањалука и док се пронађе рјешење за наше проблеме“, додао је он.

Шибаревић каже да је у просторијама Градске управе Бањалука тренутно присутан, осим њега, и портир.

"Нико ме не дира. Као у својој кући да сам, потпуни угођај“, рекао је Шибаревић.

Пратите нас и путем Вибера