Banjaluka

Rečeno - učinjeno: Šibarević zanoćio u prostorijama Gradske uprave

  • Izvor: ATV
  • 19.07.2024. 22:50

Predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Piskavica Aleksandar Šibarević ispunio je obećano - noć će provesti u prostorijama banjalučke Gradske uprave a ostaće, kaže, sve dok se problem sa vodosnabdijevanjem ne riješi.

"Kao što sam danas i rekao ispred Gradske uprave, da ću ostati u prostorijama Gradske uprave to sam i uradio iz jednog prostog razloga. Na sastanku koji smo juče imali sa gradskim menadžerom, predstavnicima Vodovoda i svim drugim predstavnicima Savjeta Mjesnih zajednica koji imaju problema sa vodosnabdijevanja postigli smo načelni dogovor da se danas održi vanredna sjednica Skupština grada Banjaluka sa jednom jedinom tačkom dnevnog reda - rješavanje problema vodosnabdijevanja svih potkozarskih sela“, rekao je Šibarević za ATV.

Kako kaže, on je kao predsjednik Savjeta MZ Piskavica 16. jula lično uputio dopis ka Kabinetu gradonačelnika Draška Stanivukovića i ka Kabinetu predsjednika Skupštine grada Ljubi Ninkoviću sa istim zahtjevom - da se održi vanredna sjednica i da se pokuša pronaći način za rješavanje problema vodosnabdijevanja.

"Sjednica je danas zakazana i imala je dvije tačke ali se među njima nije našlo pitanje vodosnabdijevanja. Kao što sam juče i rekao gradskom menadžeru Bojanu Kresojeviću ukoliko na sjednici ne bude danas jedna od tačaka problem vodosnabdijevanja da ću ostati ispred Gradske uprave ili čak da ću spavati tu“, kaže Šibarević.

Ono što je obećao - to je i učinio.

"Što kažu stari ljudi, održao sam riječ, obećanje i ostajem tu dok se ne sazove nova sjednica Skupštine grada Banjaluka i dok se pronađe rješenje za naše probleme“, dodao je on.

Šibarević kaže da je u prostorijama Gradske uprave Banjaluka trenutno prisutan, osim njega, i portir.

"Niko me ne dira. Kao u svojoj kući da sam, potpuni ugođaj“, rekao je Šibarević.

Pratite nas i putem Vibera