Бањалука

Поткозарје: Мјештани и данас без воде, ситуација неподношљива

  • Извор: АТВ
  • 13.07.2024. 14:11

Агонији никад краја, а рјешење се не назире. И овог јутра мјештани мјесне заједнице Поткозарје немају воде. Приликом одвртања славине потекло је нешто воде што се задржало и цијевима, недовољно да се напуни ни једна чаша.

Мјештани страхују да ће им стока угинути, а градоначелник стално говори како су им протести узалудни те да они неће ријешити проблем воде, али проблем не рјешавају ни надлежни.

Овог јутра, на позив једне мјештанке Водоводу, стигао је одговор - Питајте градоначелника када ће вам доћи вода, ми с тим немамо ништа. 

"Воде нема, обећање, лаж и обмана! Бахатости никад краја! Градоначелниче, знали сте ходати по Пискавици и другим селима прозивати друге за нерад, а ево ово је сад ваш нерад. Мој отац држи 50 оваца и нема их гдје напојити. Комшије имају по пет крава, а неки и 12 и по 150 оваца. Ово је прешло све границе", поручила је мјештанка Поткозарја Мирјана Ромић Станивуковић.

"Нама је дато обећање да ће редукција бити на 24 часа, Рамићи - Драгочај, након 24 часа Биће пуштена Поткозарју и Пискавици, али од тога ништа. Јуче смо добили у касним вечерњим часовима и јутрос у 05:00 заврнута. Поручују мјештани Поткозарја да ће бити присиљени на блокаду саобраћаја Бања Лука - Приједор", каже Мирјана.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм