Ова Бањалучка насеља данас без воде

  • Извор: Агенције
  • 21.06.2024. 11:22

У току претходног дана водоснабдијевање града било је уредно, а иста ситуација се очекује и данас, саопштено је из бањалучког “Водовода”.

Квалитет произведене воде задовољава одредбе Правилника о хигијенској исправности воде за пиће. Екипе сектора Одржавање данас ће радити на прегледу и отклањању кварова на водоводној мрежи.

Из “Водовода” обавјештавају да ће у петак, 21. јуна 2024. године, бити извођени радови у Шарпланинској улици (Петрићевац), Цигланама (Шарговац) те у Барловцима.

“Екипе “Водовода” задужене за локалне водоводе данас ће мијењати пумпу у Бочцу, ре рјешавати квар у Крминама, због којег су без воде остали Крмине и Лубачево”, наводи се у саопштењу.

Три метра: У Херцеговини снимљена огромна змија

Три метра: У Херцеговини снимљена огромна змија

“Потрошња воде се не смањује, и поред свих наших апела да се рационално троши. Молимо вас да схватите озбиљност ситуације и да воду користите само за основне потребе”, апеловали су из “Водовода”.

У периоду извођења радова може доћи до привременог прекида у водоснабдијевању потрошача у дијеловима наведених улица и насеља.

Преглед стања у угроженим зонама за 21.06.2024.

У резервоарима Туњице 1 и 2 има одређена количина воде, тако да доњи дијелови Драгочаја и осталих насеља која су директно на овим резервоарима имају воду.

Ниво воде у Туњицама, међутим, не омогућава препумпавање у резервоар Рамићи, па су Куљани, више зоне Драгочаја и Рамићи и даље без воде.

Министарство упутило апел послодавцима

Министарство упутило апел послодавцима

Резервоар Пријаковци је без воде.

Јутрос су пуштени Рекавице и Мандићи и на том подручју тренутно ситуација је задовољавајућа.

У Крминама је пукла цијев и испразнила тај резервоар, тако да су без воде Крмине и Љубачево. Екипа Водовода већ је отишла на интервенцију.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:20 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Контекст

    Контекст' доноси преглед и анализу најважнијих догађаја и процеса у региону и свијету, разговоре и тумачења политичара, стручњака за међународне односе, политиколога, дипломата.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 22:00 Страначка хроника

    Страначка хроника