"Н-лине рент"

Организатори концерта Теодоре Џехверовић: Никаква масовна туча се није догодила

  • Извор: АТВ
  • 14.06.2024. 14:35

Никаква масовна туча се није догодила током концерта Теодоре Џехверовић у Мултимедијалној сали у кругу Чајавеца у Бањалуци, саопштио је организатор концерта агенција „Н-лине рент“.

У јавности се појавио снимак са концерта одржаног у уторак, 11. јуна, на којем се види да је дошло до туче двојице мушкараца.

„Оно о чему овим путем желимо обавијестити јавност јесте да се никаква масовна туча није догодила, осим што је због недоличног понашања једна група гостију упозорена, након чега је дошло и до физичког контакта о чему организатори нису обавијештени“, кажу организатори

Додају да су предузели све што је потребно како би утврдили све околности поменутог догађаја као и евентуалне одговорности агенције као организатора. 

„Овим путем молимо јавност да концерт Теодоре Џехверовић у Мултимедијалној сали у кругу Чајавеца не користи за политичка или било која друга дешавања и да се се у јавности не пласирају нетачне или полуистините информације, а агенција 'Н-лине рент' ће јавност благовремено обавијестити о свему“, рекли су у овој агенцији.


(Фото: Фејсбук/Dr Vlado Đajić - Др Владо Ђајић)

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Филм: Против дивљине (12+)

    ''Филм: Против дивљине (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: 1993 (16+) (Р)

    ''Серија: 1993 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм