"N-line rent"

Organizatori koncerta Teodore Džehverović: Nikakva masovna tuča se nije dogodila

  • Izvor: ATV
  • 14.06.2024. 14:35

Nikakva masovna tuča se nije dogodila tokom koncerta Teodore Džehverović u Multimedijalnoj sali u krugu Čajaveca u Banjaluci, saopštio je organizator koncerta agencija „N-line rent“.

U javnosti se pojavio snimak sa koncerta održanog u utorak, 11. juna, na kojem se vidi da je došlo do tuče dvojice muškaraca.

„Ono o čemu ovim putem želimo obavijestiti javnost jeste da se nikakva masovna tuča nije dogodila, osim što je zbog nedoličnog ponašanja jedna grupa gostiju upozorena, nakon čega je došlo i do fizičkog kontakta o čemu organizatori nisu obaviješteni“, kažu organizatori

Dodaju da su preduzeli sve što je potrebno kako bi utvrdili sve okolnosti pomenutog događaja kao i eventualne odgovornosti agencije kao organizatora. 

„Ovim putem molimo javnost da koncert Teodore Džehverović u Multimedijalnoj sali u krugu Čajaveca ne koristi za politička ili bilo koja druga dešavanja i da se se u javnosti ne plasiraju netačne ili poluistinite informacije, a agencija 'N-line rent' će javnost blagovremeno obavijestiti o svemu“, rekli su u ovoj agenciji.


(Foto: Fejsbuk/Dr Vlado Đajić - Dr Vlado Đajić)

Pratite nas i putem Vibera