Бањалука

Нинковић: У сриједу свеобухватна сједница

  • Извор: СРНА
  • 14.05.2024. 15:31

Скупштина града Бањалука требала би да на сутрашњој, свеобухватној сједници, расправља о више тачака, што би требало да омогући несметан рад и Градске управе и уопште живота града, изјавио је Срни предсједник градског парламента Љубо Нинковић.

"Ријеч је о свеобухватној сједници за коју очекујем да би, ако дневни ред усвојимо на вријеме, могли сутра и завршити", рекао је Нинковић.

Нинковић је навео да је на дневном реду педесетак тачака предложених након Колегијума, а међу којима је и приједлог програма рада Скупштине града Бањалука за текућу годину.


Додик путује у Мађарску, познато с ким ће се састати

Додик путује у Мађарску, познато с ким ће се састати

"Видјећемо да ли ће сви материјали, односно све тачке, добити подршку радних тијела. За сада знам да одређени број није добио довољну подршку чланова радних тијела, тако да ће врло вјероватно бити мањи број тачака за расправу", рекао је Нинковић, који очекује да ће и од градоначелника као овлаштеног предлагача бити одређених тачака које би требале да буду допуна дневног реда о чему ће се, како је рекао, изјаснити одборници.

Нинковић је прецизирао да се на дневном реду налазе сетови одлука који се односе на одређене регулационе планове, замјене земљишта, продужавања периода закупа за удружења грађана по посебним условима.


Већ кренули да траже сезонске раднике: Нуде стан, храну и озбиљну дневницу

Већ кренули да траже сезонске раднике: Нуде стан, храну и озбиљну дневницу

Он је навео да ће се пред одборницима наћи и дио одлука који се односе на усвајања назива улица, сет одлука који се тиче програма заједничке комуналне потрошње, уређења градског грађевинског земљишта.

Почетак редовног засједања Скупштине града Бањалука заказан је за 9.00 часова.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.