Banjaluka

Ninković: U srijedu sveobuhvatna sjednica

  • Izvor: SRNA
  • 14.05.2024. 15:31

Skupština grada Banjaluka trebala bi da na sutrašnjoj, sveobuhvatnoj sjednici, raspravlja o više tačaka, što bi trebalo da omogući nesmetan rad i Gradske uprave i uopšte života grada, izjavio je Srni predsjednik gradskog parlamenta Ljubo Ninković.

"Riječ je o sveobuhvatnoj sjednici za koju očekujem da bi, ako dnevni red usvojimo na vrijeme, mogli sutra i završiti", rekao je Ninković.

Ninković je naveo da je na dnevnom redu pedesetak tačaka predloženih nakon Kolegijuma, a među kojima je i prijedlog programa rada Skupštine grada Banjaluka za tekuću godinu.


Dodik putuje u Mađarsku, poznato s kim će se sastati

Dodik putuje u Mađarsku, poznato s kim će se sastati

"Vidjećemo da li će svi materijali, odnosno sve tačke, dobiti podršku radnih tijela. Za sada znam da određeni broj nije dobio dovoljnu podršku članova radnih tijela, tako da će vrlo vjerovatno biti manji broj tačaka za raspravu", rekao je Ninković, koji očekuje da će i od gradonačelnika kao ovlaštenog predlagača biti određenih tačaka koje bi trebale da budu dopuna dnevnog reda o čemu će se, kako je rekao, izjasniti odbornici.

Ninković je precizirao da se na dnevnom redu nalaze setovi odluka koji se odnose na određene regulacione planove, zamjene zemljišta, produžavanja perioda zakupa za udruženja građana po posebnim uslovima.


Već krenuli da traže sezonske radnike: Nude stan, hranu i ozbiljnu dnevnicu

Već krenuli da traže sezonske radnike: Nude stan, hranu i ozbiljnu dnevnicu

On je naveo da će se pred odbornicima naći i dio odluka koji se odnose na usvajanja naziva ulica, set odluka koji se tiče programa zajedničke komunalne potrošnje, uređenja gradskog građevinskog zemljišta.

Početak redovnog zasjedanja Skupštine grada Banjaluka zakazan je za 9.00 časova.

Pratite nas i putem Vibera