Помјерамо границе доброг провода

„Нектар“ званично пиво „Негујмо журке“

  • 25.07.2024. 10:40

У петак 26. јула, тврђава Кастел у Бањалуци постаје највећи клуб на отвореном на Балкану и мјесто гдје се помјерају границе доброг провода јер нас очекује још једна “Негујмо журка”. Бањалучка пивара, заједно са организаторима за овогодишњу журку најављује још боље визуелне и звучне ефекте, који ће учинити ову јулску ноћ још врелијом!

„Нектар“ пиво је званично пиво „Негујмо журки“, од само почетка њиховог организовања и сваке године циљ им је да уз занимљиве садржаје и новитете журка буде још успјешнија и занимљивија за посјетиоце. 

„Као што наше вјерне пивопије и очекују када је у питању “Негујмо журка” за њих смо и ове године припремили несвакидашњи догађај за који смо сигурни да ће по броју посјетилаца и врхунској забави надмашити све претходне. Добре ствари треба његовати, а оне најбоље његовати и понављати и трудити се да изнова приредимо музички спектал за све љубитеље “Нектар” пива !”, поручили су из Бањалучке пиваре. 

Како поручују организатори, ове године су спремили још “луђу” забаву, од оне коју су посјетиоци искусили прошле године. 

 “Не пропустите најлуђу забаву о којој се прича током читаве године! Улазнице по претпродајним цијенама се могу купити на платформи Гигстикс, у Поштама Српске, на Тргу Крајине и у Цаффе-у “Судница” у Бањалуци, а број карата у претпродаји је ограничен. Ове године, све посјетиоце, очекује још бољи спектакл уз највеће хитове, назаборавне ритмове, оргиналне стајлинге и неописиво добру енергију. С обзиром на прошлогодишњу посјету од 8.000 људи, ове године очекујемо преко 10.000 људи на Кастелу.” поручују организатори из агенције “Euphoria” маркетинг.  

Подсјећамо да је идеја за организацију ове журке произашла од стране популарне Инстаграм странице „Негујмо србски језик“ и за кратко вријеме постала је омиљени догађај међу младима у Београду и шире. Поред Београда и Новог Сада , прошле године уз подршку званичног пива “Нектара” је организована и у Бањалуци, а због великог одзива и успјешности догађаја организује се и ове године.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.