27. јул

Највећим концертом Драгане Мирковић до сада у Бањалуци затвара се трећи фестивал "Љетне ноћи"

  • Извор: ПР
  • 27.07.2024. 15:02

Питају ме у мом крају к'о да не знају, да сам ове суботе, 27. јула на Кастелу!

Највећи фестивал овог љета у Бањалуци ће се затворити спектакуларним наступом Драгане Мирковић! Послије двије феноменалне ноћи и вечерас се очекује да ће више од 10.000 људи присуствовати незаборавном концерту који ће ставити печат на фестивал уз енергичне хитове и атмосферу.

Драгана Мирковић, музичка дива са дугогодишњом каријером и безброј хитова, ће одушевити све присутне својим гласом и сценским наступом. Своју величину доказала је и овај пут, одлуком да 20.000 КМ донира ЈУ ЦЕНТАР "ЗАШТИТИ МЕ" Бањалука.

Фестивал који је овог викенда окупио посјетиоце из цијеле регије, донио је незаборавне тренутке, од врхунских концерата до богатог пратећег програма. 

У четвртак смо уживали на одличном концерту Наташе Беквалац, док је у петак Негујмо журка срушила све рекорде посјећености.

Придружите нам се вечерас, 27. јула у Бањалуци и будите дио највећег музичког догађаја овог љета. Осигурајте своје улазнице на вријеме и уживајте у ноћи која ће се дуго памтити!

Посљедње улазнице доступне су на платформи гигстиx.ба, Тргу Крајине, кафе Судница и у Поштама Српске, а евентуално преостале ће бити доступне и на улазу.

Видимо се да заједно плешемо и пјевамо, до посљедњег даха!

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:20 Чаролија Републике Српске

    ''Чаролија Републике Српске

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.