27. jul

Najvećim koncertom Dragane Mirković do sada u Banjaluci zatvara se treći festival "Ljetne noći"

  • Izvor: PR
  • 27.07.2024. 15:02

Pitaju me u mom kraju k'o da ne znaju, da sam ove subote, 27. jula na Kastelu!

Najveći festival ovog ljeta u Banjaluci će se zatvoriti spektakularnim nastupom Dragane Mirković! Poslije dvije fenomenalne noći i večeras se očekuje da će više od 10.000 ljudi prisustvovati nezaboravnom koncertu koji će staviti pečat na festival uz energične hitove i atmosferu.

Dragana Mirković, muzička diva sa dugogodišnjom karijerom i bezbroj hitova, će oduševiti sve prisutne svojim glasom i scenskim nastupom. Svoju veličinu dokazala je i ovaj put, odlukom da 20.000 KM donira JU CЕNTAR "ZAŠTITI MЕ" Banjaluka.

Festival koji je ovog vikenda okupio posjetioce iz cijele regije, donio je nezaboravne trenutke, od vrhunskih koncerata do bogatog pratećeg programa. 

U četvrtak smo uživali na odličnom koncertu Nataše Bekvalac, dok je u petak Negujmo žurka srušila sve rekorde posjećenosti.

Pridružite nam se večeras, 27. jula u Banjaluci i budite dio najvećeg muzičkog događaja ovog ljeta. Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme i uživajte u noći koja će se dugo pamtiti!

Posljednje ulaznice dostupne su na platformi gigstix.ba, Trgu Krajine, kafe Sudnica i u Poštama Srpske, a eventualno preostale će biti dostupne i na ulazu.

Vidimo se da zajedno plešemo i pjevamo, do posljednjeg daha!

Pratite nas i putem Vibera

  • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 18:20 Čarolija Republike Srpske

    ''Čarolija Republike Srpske

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.