Odbornik SP u banjalučkoj skupštini

Milošević: Šargovačka ulica primjer dobre saradnje

  • 05.03.2019. 14:56

Odbornik Socijalističke partije u Skupštini grada Banjaluka Darko Milošević kaže da je centralna saobraćajnica u banjalučkom naselju Šargovac, čija izgradnja počinje sljedeće sedmice, jedan od najznačajnijih saobraćajnih projekata u Banjaluci u 2019. godini, koji će mnogo značiti kako mještanima Šargovca tako i svim građanima Banjaluke.

"Izgradnja ove saobraćajnice je jedan od prioriteta grada i svakako smo zadovoljni što će sljedeće sedmice početi radovi. Sredstva za izgradnju je obezbijedila Vlada Republike Srpske na inicijativu Gradskog odbora Socijalističke partije, a grad Banjaluka je obezbijedio sve uslove za izgradnju. Radi se o saobraćajnici širine šest metara, sa trotoarima, fekalnom i oborinskom kanalizacijom, uličnom rasvjetom i dva nova autobuska stajališta. Osim boljih uslova za dovijanje saobraćaja i bolje povezanosti Šargovca sa gradom, takođe će biti unaprijeđena bezbjednost učesnika u saobraćaju. Ovo je takođe i poruka da dobrom saradnjom građana, republičkih i gradskih vlasti može mnogo da se uradi. U ovom konkretnom slučaju, rješava se višedeceniijski problem ovog dijela grada, što je za svaku pohvalu, a nadam se da će u što skorijem vremenu grad naći sredstva i za nastavak gradnje ove saobraćajnice", kaže Milošević. 

Vrijednost projekta čija izgradnja kreće sljedeće sedmice je 945.000 maraka, a u pitanju je moderna saobraćajnica u dužini od 900 metara. 

Izvođač radova na izgradnju saobraćajnice u Šargovcu je "Građenje Đurić", a rok za završetak radova je 180 dana.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм