Умјесто Жељка Савића

Јокић (СПС) именован за директора ЈП ДЕП-ОТ Бањалука умјесто Савића (ДЕМОС)

  • Извор: АТВ
  • 16.07.2024. 15:51

На сједници Надзорног одбора јавног предузећа "ДЕП-ОТ Регионална депонија" Бањалука за новог директора именован је кадар Социјалистичке партије Српске Ратко Јокић, сазнаје АТВ.

У протеклом периоду функцију директора ДЕП-ОТ-а обављао је кадар ДЕМОС-а, Жељко Савић.

Јокић је дипломирани правник за безбједност и криминалистику, који је до сада обављао различите дужности у Министарству унутрашњих послова и Министарству правде Републике Српске, а у прошлом сазиву Владе обављао је функцију шефа кабинета министра породице, омладине и спорта. 

Ратко Јокић је вршио и дужност директора ЈК а.д. “Градско гробље” Бањалука. Оставку на мјесто директора у овом предузећу поднио је у фебруару текуће године због лоше сарадње и неразумијевања од стране градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковић и градске управе.

Након данашњег именовања, Јокић, који је један од оснивача и члан Предсједништва СПС-а, изјавио је да ЈП ДЕП-ОТ Бањалука заслужује још бољу организацију у раду и додатно увођење дисциплине, како би предузеће у потпуности остваривало своје дјелатности. Јокић је додао да је потребно пронаћи локацију за измјештање тренутне депоније. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.