Umjesto Željka Savića

Jokić (SPS) imenovan za direktora JP DЕP-OT Banjaluka umjesto Savića (DЕMOS)

  • Izvor: ATV
  • 16.07.2024. 15:51

Na sjednici Nadzornog odbora javnog preduzeća "DЕP-OT Regionalna deponija" Banjaluka za novog direktora imenovan je kadar Socijalističke partije Srpske Ratko Jokić, saznaje ATV.

U proteklom periodu funkciju direktora DЕP-OT-a obavljao je kadar DЕMOS-a, Željko Savić.

Jokić je diplomirani pravnik za bezbjednost i kriminalistiku, koji je do sada obavljao različite dužnosti u Ministarstvu unutrašnjih poslova i Ministarstvu pravde Republike Srpske, a u prošlom sazivu Vlade obavljao je funkciju šefa kabineta ministra porodice, omladine i sporta. 

Ratko Jokić je vršio i dužnost direktora JK a.d. “Gradsko groblje” Banjaluka. Ostavku na mjesto direktora u ovom preduzeću podnio je u februaru tekuće godine zbog loše saradnje i nerazumijevanja od strane gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivuković i gradske uprave.

Nakon današnjeg imenovanja, Jokić, koji je jedan od osnivača i član Predsjedništva SPS-a, izjavio je da JP DЕP-OT Banjaluka zaslužuje još bolju organizaciju u radu i dodatno uvođenje discipline, kako bi preduzeće u potpunosti ostvarivalo svoje djelatnosti. Jokić je dodao da je potrebno pronaći lokaciju za izmještanje trenutne deponije. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.