Директорица вртића "Звјездица"

Гуслов одговорила Кресојевићу: Какав ти осјећај за дјецу, жене, мајке и баке имаш?

  • Извор: АТВ
  • 03.08.2024. 20:13

Директорица вртића "Звјездица", Јелена Гуслов, упутила је оштар одговор градском менаџеру Бојану Кресојевићу након његових коментара о пословању ове предшколске установе.

У свом обраћању, Гуслов је поставила питање Кресојевићевих процјена и израчуна, те истакла да никада није видио њихове приходе и расходе. Она је бранила свој колектив и достојанство запослених, те поручила да неће погнути главу пред његовим нападима.

– Бојане Кресојевићу, какве ти рачунице износиш? Каквим се ти цифрама разбацујеш пред овај народ? О каквих 90.000 причаш, најбољи студенту економије? Када си тражио да видиш наш приход и расход? Како си то израчунао, објасни народу? Пусти овај народ да живи и ради! Напао си на колектив од стотину жена, па се питамо какав ти осјећај за дјецу, жене, мајке, баке имаш – пита Гуслов.

Додаје да се никад није бавила политиком и никад неће.

– Али се браним од тебе свим оним средствима која пронађем. Ма ко то био и којој год странци припадао, то мене не занима. Ја само браним свој углед и углед установе у којој раде поштени људи! Ја немам столицу као ти, ни опасне бркове као ти, ни скупа одијела као ти! Имам достојанство једне жене и пред тобом никада нећу погнути главу – поручила је Гуслов.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:25 Серија: Преко Атлантика (12+)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+)

  • 22:25 Филм

    ''''Филм

  • 00:35 Ноћни програм

    Ноћни програм