Direktorica vrtića "Zvjezdica"

Guslov odgovorila Kresojeviću: Kakav ti osjećaj za djecu, žene, majke i bake imaš?

  • Izvor: ATV
  • 03.08.2024. 20:13

Direktorica vrtića "Zvjezdica", Jelena Guslov, uputila je oštar odgovor gradskom menadžeru Bojanu Kresojeviću nakon njegovih komentara o poslovanju ove predškolske ustanove.

U svom obraćanju, Guslov je postavila pitanje Kresojevićevih procjena i izračuna, te istakla da nikada nije vidio njihove prihode i rashode. Ona je branila svoj kolektiv i dostojanstvo zaposlenih, te poručila da neće pognuti glavu pred njegovim napadima.

– Bojane Kresojeviću, kakve ti računice iznosiš? Kakvim se ti ciframa razbacuješ pred ovaj narod? O kakvih 90.000 pričaš, najbolji studentu ekonomije? Kada si tražio da vidiš naš prihod i rashod? Kako si to izračunao, objasni narodu? Pusti ovaj narod da živi i radi! Napao si na kolektiv od stotinu žena, pa se pitamo kakav ti osjećaj za djecu, žene, majke, bake imaš – pita Guslov.

Dodaje da se nikad nije bavila politikom i nikad neće.

– Ali se branim od tebe svim onim sredstvima koja pronađem. Ma ko to bio i kojoj god stranci pripadao, to mene ne zanima. Ja samo branim svoj ugled i ugled ustanove u kojoj rade pošteni ljudi! Ja nemam stolicu kao ti, ni opasne brkove kao ti, ni skupa odijela kao ti! Imam dostojanstvo jedne žene i pred tobom nikada neću pognuti glavu – poručila je Guslov.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: