Саопштење

ГрО СПС Бањалука: Станивуковић обмањује грађане - СПС ће се изборити за сваког човјека и свако насеље

  • Извор: АТВ
  • 13.05.2024. 19:41

Након што су грађани указали на пропусте у раду градске власти, није прошло много док је вјечити студент Станивуковић одговорио у стилу преписивача ухваћеног на испиту како вара, саопштили су из Градског одбора Социјалистичке партије Српске Бањалука, додајући да су студентима у тридесетим годинама често изговор сви други осим њих самих.

“Да, Горан Селак јесте био иницијатор реконструкције Суботичке улице. И као иницијатор, и он и СПС очекују од градоначелника да та улица буде завршена како је и планирано. Одговорном градоначелнику је то посао, а не да се љути као мало дијете јер му је неко узео играчку из руку. И не може се одговорност пребацивати на скупштинску већину, када је изградња Суботичке улице финансирана из кредита”, нагласили су из ГрО СПС Бањалука.

Из ГрО СПС Бањалука су поручили да никоме није јасно о каквим фазама изградње улице градоначелник говори, јер не ради се о изградњи пруге Брчко - Бановићи, већ о једноставној и веома важној улици. 

Милошевић демантовао Станивуковића: СПС је иницирао реконструкцију Суботичке улице

Милошевић демантовао Станивуковића: СПС је иницирао реконструкцију Суботичке улице

“Симптоматично је да Станивуковића боли што је господин Шобот, будући градоначелник Бањалуке био са нама. Да, тачно је да је он љекар и тачно је да Бањалука послије четири године авантуризма са вјечитим студентом заиста заслужује градоначелника од каријере. На крају, у његовом послу се човјек лијечи до оздрављења, а улице ће се реконструисати до краја”, поручују из бањалучког СПС-а. 

Што се тиче пријетњи на рачун СПС-а, из Градског одбора ове партије позивају градоначелника да пожури са њиховом реализацијом.

“Биће изузетно занимљиво одговарати Станивуковићу, човјеку којем није остао нико од његових сабораца до само оних које је купио својим финансијским недјелима за чије сакривање је до скоро тражио подршку и наших одборника за ребаланс буџета. Када због тога једног дана буде посјетио институцију у којој завршавају крадоначелници, немој да и због тога буде крив СПС. То ће бити само посљедица избора које је Станивуковић сам направио. Испити су изгледа били претешки,” закључено је у саопшењу Градског одбора СПС Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.